Τετάρτη, Δεκεμβρίου 09, 2015

Το Δίλημμα

Κάποτε η Ελληνική κοινωνία πρέπει να έρθει αντιμέτωπη με το δίλημμα που της θέτουν συνεχώς οι αποικιοκράτες νεοφιλελεύθεροι:
Φτωχοί ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ή ΔΟΥΛΟΙ;
Σοσιαλισμός ή βαρβατότητα;

Η Ευρώπη αποφάσισε και προχωρά στην βαρβαρότητα.

Η χώρα μας υποφέρει εδώ και 7 χρόνια την ίδια βάρβαρη πολιτική που έχει χαράξει το αποικιοκρατικό ιερατείο της Δύσης ενάντια στον Δυτικό Νότο.

Βρισκόμαστε μέσα στην Ευρωπαϊκή Ένωση και στην Δύση. Είμαστε μέρος της, όπως και η Ανατολική Ευρώπη. Όμως αποφάσισαν να μας εξαθλιώσουν, όπως έπνιξε η Νέα Ορλεάνη στο μικρό χωριό των ψαράδων το 1927 Είναι αδίστακτοι. Το συμφέρον τους είναι πάνω από τη ζωή χιλιάδων ανθρώπων όπως βλέπουμε στην Συρία και αλλού.

Εμείς είμαστε μαζί τους και τους συνδράμουμε στις επιχειρήσεις στην Μέση Ανατολή. Εμείς τους δίνουμε τις βάσεις απ' όπου εφορμούν τα όπλα τους. Εμείς τους δίνουμε στρατό και χρήματα για να διεξάγουν τους πολέμους τους. Εμείς τους ταΐζουμε. Σε εμάς επιτίθενται πια μιας και βλέπουν πως φτάνουν στο τέλος του σχεδιασμού τους.

Ξεζουμίζουν όλες τις χώρες ώστε να κρατήσουν τα λεφτά (δύναμη) στα χέρια των λίγων. Ετοιμάζουν συνθήκες ολοκληρωτικής υποδούλωσης TTIP TPP CETA ACTA. Οι τράπεζες είναι τα τανκς τους και το χρέος το όπλο τους. Οι μεγάλες εταιρίες είναι πλέον όλες στα χέρια τους. Μόνο 25 άνθρωποι πλέον έχουν πλέον τον μισό παγκόσμιο πλούτο, πέρυσι ήταν 85. Οι τραπεζίτες-όργανα καλύπτονται από συνθήκες ασυλίας (όπως στους "θεσμούς" ECB/ESM/EFSF/SSM/EUROGROUP ) και τα όργανα είναι άτυπα ώστε να μην κρατούν πρακτικά και να μην γνωρίζει κανείς ούτε τι συζητούν!

Η Ελλάδα δεν έχει να χάσει από την Έξοδο της από τους "θεσμούς" της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της Ευρωζώνης παρά μόνο τις αλυσίδες της, το απεχθές χρέος. Μην έχουμε αυταπάτες, αυτή η Ευρώπη ΔΕΝ αλλάζει προς το καλύτερο. Η τακτική της διαπραγμάτευσης σκοτώθηκε από τον Τσίπρα και το επιτελείο του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: